From Toll Wiki

Revision as of 06:18, 1 July 2021 by WikiSysop (talk | contribs) (Text replacement - "<addmap />" to "{{worldMap}}")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)
Click on the map to open toll wiki for a country/state

Øresundsbroen forbinder Danmark og Sverige. Øresundsbroen, der består af en bro, en tunnel og den menneskeskabte ø Peberholm, er 3,8 mil og er åben hele året rundt.

Bilister skal betale vejafgift ved betalingsanlægget ved Lernacken på svensk side. Der er både elektronisk betalingsvej og bemandede betalingscentraler, der også accepterer kontant eller kreditkortbetaling. Der er ingen betalingsstation på Danmarks side. Øresundsbroen pris[1] afhænger også af køretøjets længde, højde, vægt og den anvendte betalingsmetode.

Du kan beregne vejafgifter for at krydse Øresundsbroen ved hjælp af Vejafgiftsberegner Øresundsbroen.

Sådan betaler du vejafgift for Øresundsbroen

Hvis du vælger at betale på stedet, skal du tage den kontante eller kortrute, der har vejafgift, der accepterer betaling i euro og danske eller svenske kroner.

De forudbetalte metoder er billigere og har brug for at have elektroniske afgiftskoder: BroPass, ØresundBizz eller abonnere på iTicket.

Banerne på broen nær bompenge angiver, hvilken betalingsmetode de accepterer. Du skal vælge betalingsmetode og køretøjstype, inden du går ind i betalingsboden:

Bizz bane bilBiler, bil med campingvogn / trailer, autocamper og motorcykel– betaler med registreringsnummer eller bizz- hvis en iTICKET / online billet bruges med et tilsluttet registreringsnummer
Blue short courseBiler, bil med campingvogn / trailer, autocamper og motorcykel– betaler med betalingskort eller iTICKET
Manual yellow lanesAlle typer køretøjer– betaler kontant- ønsker personlig service
Truck lanesBusser og lastbiler– betaler med registreringsnummer, bizz eller iTICKET- uden aftale, men betaler med et betalingskort

Beregn vejafgifter for Danmark og andre regioner i Europa

Beregn ruter, vejafgifter og brændstofomkostninger for din rejse med biler, busser, lastbiler, motorcykler og autocampere i Denamrk og andre Europæiske lande ved hjælp af Rejseregner TollGuru. Det viser også de billigste, hurtigste og andre optimale ruter til din destination sammen med betalingsplaza (s) placering, betalingsmetoder og mere.


Rideshare, OEM, TMS, flådefirmaer og andre transportvirksomheder kan udnytte bompengeoplysning ved at integrere med TollGuru Toll API til beregning før tur og afstemning efter tur.

Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies.